Grønne Erhvervshavne

Læs Danske Havnes nye rapport om havnenes indsats på klimaområdet

Kolding Havn

Jeanet Callesen er startet hos Kolding Havn i august måned som projektansvarlig – hendes første projekt bliver at definere og etablere Kolding Havns kommunikationsplatform. Jeanet skal desuden løse forskellige andre opgaver indenfor kommunikation, markedsføring og projektstyring hos Kolding Havn.

Jeanet kommer med erfaring fra Aabenraa Havn, hvor hun har haft en projektansættelse i tre år med kommunikationsopgaver og projekter. Den uddannelsesmæssige baggrund er Cand. Merc. i strategi og organisation fra SDU i Odense.

”Jeg har været i USA i halvandet år og senest også et halvt år i Bangkok hos Danish-Thai Chamber of Commerce i forbindelse med mit Cand. Merc. studie – jeg elsker at rejse og har også boet i Flensborg i tre år,” fortæller Jeanet Callesen. ”Jeg har desuden været ansat et år hos Kongehuset – det var også en spændende tid.”

En aktiv fritid

I fritiden dyrker Jeanet Crossfit, løber gerne og kører mountainbike – men hun har også en svaghed for motorløb, hvor man jævnligt kan finde Jeanet ved ringside til de større løb.

På spørgsmålet om, hvad der lokkede Jeanet til Kolding Havn, kommer det prompte: ”Jeg synes, der er så mange spændende udviklingsprojekter hos Kolding Havn – for eksempel den fremtidige udvidelse af sydhavnen på det nuværende Alaska-område. Ja – og udvikling af et fremtidigt forretningsområde som fx krydstogt lyder også vildt spændende.”

Tilmelding af nyhedsbrev

Følg med i de mest væsentlige nyheder i den danske havnebranche.
Terms and Conditions checkbox is required.
Something went wrong. Please check your entries and try again.
Scroll til toppen