Grønne Erhvervshavne

Læs Danske Havnes nye rapport om havnenes indsats på klimaområdet

admin-ajax (13)

Hvad der er godt for havnens kunder er godt for havnen!.

MARCOD og Scale-up Denmark har ny ansøgningsrunde for maritime virksomheder den 14. april 2019. Nye Maritime Gazellevirksomheder bliver udklækket.- se om I kan være med. Mere end 30 virksomheder har allerede deltaget i forløbene.

Har I aktiviteter, der ligger inden for den maritime branche? Og står I overfor nye markedsmuligheder, en ny teknologi, et nyt produkt, en ny strategi eller lignende? Så har I mulighed for at deltage i Det Maritime Elitetræningscenter, der er et nationalt tilbud til maritime vækstvirksomheder. Her vil I indgå i et ambitiøst udviklingsforløb skræddersyet til jeres virksomhed med fokus på ledelsesrådgivning, kapitalfremskaffelse og rådgivning målrettet jeres specielle behov.

I forløbet indgår bl.a. 125.000 kr. til eksterne specialister, som I er med til at udvælge, ligesom en personlig forretningsudvikler stilles til jeres rådighed. Forløbet afsluttes med udarbejdelsen af en ambitiøs vækstplan for jeres virksomhed.

HVEM KAN DELTAGE OG HVAD KOSTER DET?
Forløbene er både for helt små ambitiøse virksomheder – og op til mellemstore virksomheder med max. 250 ansatte. Virksomheden skal have et godt vækstpotentiale og ledelsen skal have høje ambitioner og være villig til at afsætte de nødvendige ressourcer til forløbet, der varer ca. 8 måneder.

Forløbet har en samlet værdi af 275.000 kr. – Scale-up DK og Den Dan¬ske Maritime Fond støtter udvikling af de bedste maritime virksomheder, og dermed koster det kun 68.750 kr. for din virksomhed at deltage.

GEOGRAFIEN ER IKKE ET PROBLEM!
Uanset hvor din virksomhed er beliggende, vil det være udgangspunktet for udviklingsforløbet, som hovedsagelig vil foregå på din virksomheds adresse. Derudover holder vi 3 camps, hvor holdet mødes – disse afhol¬des et centralt beliggende sted i Danmark.

MARCOD rekrutterer virksomheder til sidste hold nu, der kører maj 2019 – december 2019!

Kontakt programleder Allan Hejslet for en uforpligtende dialog om mulighederne. Telefon: 30 13 30 43 – Mail: ah@marcod.dk

For mere information se her: www.marcod.dk/scale-up

Tilmelding af nyhedsbrev

Følg med i de mest væsentlige nyheder i den danske havnebranche.
Terms and Conditions checkbox is required.
Something went wrong. Please check your entries and try again.
Scroll til toppen