Grønne Erhvervshavne

Læs Danske Havnes nye rapport om havnenes indsats på klimaområdet

Susanne Isaksen

Den 1. oktober tiltræder Susanne Isaksen som ny vicedirektør for brancheorganisationen Danske Havne, der repræsenterer landets erhvervshavne. Ansættelsen af Susanne Isaksen som ny vicedirektør skal ses som en styrkelse af organisationens fokus på særligt det internationale samarbejde og på arbejdet med den grønne omstilling.

Det forklarer Tine Kirk Pedersen, der er direktør i Danske Havne, og som er glad for nu at kunne præsentere sin nye vicedirektør:

”Susanne kommer med en utroligt stærk baggrund fra flere forskellige dele af den danske transportbranche, og hendes erfaringer fra ledende stillinger i flere ministerier bliver guld værd i vores fremtidige arbejde for havnene,” understreger Tine Kirk Pedersen.

Susanne Isaksen kommer senest fra en stilling som international direktør i Naviair, der står for lufttrafikstyringen i Danmark. Her var hun en del af den udvidede direktion og havde ansvaret for blandt andet Naviairs strategiske sager, internationale samarbejde og jura. Inden da var hun kontorchef for Transportministeriets EU- og luftfartskontor.

Den nye vicedirektør glæder sig til sit nye arbejde for de danske erhvervshavne:

”Jeg ser meget frem til arbejdet, der bliver både spændende og udfordrende, og jeg glæder mig især til at få ansvaret for Danske Havnes internationale opgaver og arbejdet med FN’s verdensmål, som havnene allerede er i gang med. Det bliver noget særligt at blive en del af ’Det blå Danmark’ og være med til at skaffe erhvervspolitisk indflydelse for de danske erhvervshavne, som alle er i udvikling med fokus på effektiv drift, grøn omstilling og konstant forretningsudvikling.”

Danske Havne havde i stillingsbeskrivelsen til den nye vicedirektør lagt vægt på, at der blev ledt efter en forretningsorienteret profil med et godt politisk netværk, og at organisationen gerne ville udvikle og udvide det brede samarbejde med andre brancheorganisationer, ministerier, styrelser og det politiske Danmark både lokalt og nationalt. Og på de parametre passer Susanne Isaksen perfekt ind, mener Tine Kirk Pedersen:

”Susanne er med sin baggrund og faglige balast et helt oplagt valg for os, og vi glæder os til at have hende med på holdet i vores arbejde for fortsat vækst og grøn omstilling i de danske havne.”

For yderligere kommentarer, kontakt Tine Kirk Pedersen på 20 20 86 15.

CV, Susanne Isaksen
2013-2019 Naviair, International direktør
2012-2013 Transportministeriet, konstitueret afdelingschef
2005-2012 Transportministeriet, kontorchef, EU- og luftfartskontoret
2001-2005 Udenrigsministeriet, souschef
1998-2001 Danske ambassade i Paris, økonomisk rådgiver
1995-1998 Udenrigsministeriet, sektionschef
1992-1995 EU-Repræsentationen, Bruxelles, ambassadesekretær
1990-1992 Udenrigsministeriet, fuldmægtig
1989-1990 Finansministeriet, fuldmægtig

Uddannelse
2012 International Public Executive Program, Performance Management and Good Governance, CBS/University of Maryland
1984-89 Cand.scient.pol., Københavns Universitet
1981-84 Studentereksamen, Tårnby Gymnasium

Tilmelding af nyhedsbrev

Følg med i de mest væsentlige nyheder i den danske havnebranche.
Terms and Conditions checkbox is required.
Something went wrong. Please check your entries and try again.
Scroll til toppen