Grønne Erhvervshavne

Læs Danske Havnes nye rapport om havnenes indsats på klimaområdet

Det Maritime Elitetræningscenter

Hvad der er godt for havnens kunder er godt for havnen. Med det nye tilbud fra Marcod og Scale-Up sættes der fokus på vækst i den maritime industri. Her er, hvad de tilbyder:

Har I aktiviteter, der ligger inden for den maritime branche? Og står I overfor nye markedsmuligheder, en ny teknologi, et nyt produkt, en ny strategi eller lignende? Så har I mulighed for at deltage i Det Maritime Elitetræningscenter, der er et nationalt tilbud til maritime vækstvirksomheder. Her vil I indgå i et ambitiøst udviklingsforløb skræddersyet til jeres virksomhed med fokus på ledelsesrådgivning, kapitalfremskaffelse og rådgivning målrettet jeres specielle behov.

Centrets træning – De fire indsatsområder:

  • Vækstcamps med fokus på strategi- og ledelses – udvikling (for ledelse og bestyrelse)
  • Workshops med kompetenceudvikling inden for fx salg, internationalisering, maritime trends (for ledelse og nøglemedarbejdere)
  • Kapitalfremskaffelse – individuel rådgivning og træning (for ledelse)
  • Fleksibelt rådgivningsforløb med individuel rådgivning

Temaerne for rådgivningsforløbene kan fx være: strategiog organisationsudvikling, salg og internationalisering eller certifi cering og digitalisering. Jeres behov og ønsker bestemmer temaet.

Hvem kan deltage?

I skal være under 250 ansatte og have et stort vækstpotentiale. Ledelsen skal have høje ambitioner og være villig til at afsætte de nødvendige ressourcer til forløbet, der forventes at vare seks til otte måneder. Det er desuden et krav, at I har en tilknytning til den maritime branche eller et mål om at komme ind på det maritime marked. Centret er et nationalt tilbud til ambitiøse virksomheder fra hele landet. Der er indgået samarbejdsaftaler med Danske Maritime, EMUC, Offshoreenergy.dk samt Fyns Maritime Klynge, der er med til at pege på og indstille relevante kandidater til centrets 30 ambitiøse udviklingsforløb.

Se mere her: marcod.dk/scale-up

marcod-scale-up

Scroll til toppen