De danske erhvervshavne 2020 tror på grøn omstilling og sætter handling bag!

Læs vores nye rapport om en branche i udvikling

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Invitation til virtuel karrieremesse

10. juni - 11. juni

Selvom COVID 19 pandemien har sat mange aktiviteter på hold, kan der stadig være interesse for nogle havne i at tiltrække talentfulde internationale kandidater til specialiserede funktioner i havnene.

 

Den 10. og 11. juni 2020 vil Copenhagen Capacity afholde en virtuel karrieremesse for at match internale kandidater i Danmark med danske virksomheder. Håbet er at eventet kan bidrage til at hjælpe både virksomheder og kandidater bedre igennem den nuværende krise.

 

Arrangementerne vil bestå af interviewrunder mellem på den ene side havnen og på den anden side udvalgte kandidater som matcher havnens vakante positioner og behov.

 

De strækker sig over to dage, alt efter hvilken type profiler der søges:

  1. juni: Kandidater med IT/teknologiske og ingeniør profiler
  2. juni: Kandidater med business profiler.

 

Læs den detaljerede dagsorden og tilmelding foregår her: https://www.state-of-denmark.com/virtual-career-fair-companies

 

Danske Havne deltager sammen med resten af Det Blå Danmark i projektet Talent til Danmark, hvor formålet er at tiltrække kvalificeret udenlandsk arbejdskraft til stillinger, som danske virksomheder har svært ved at besætte. Fokus er på specialister, der er færdiguddannet, har 4-5 års erfaring og er villige til at bosætte sig i Danmark. Et andet fokus er på kvalificerede, udenlandske studerende, som har læst og uddannet sig i Danmark og som vi gerne vil fastholde for at få glæde af deres evner.

Detaljer

Start:
10. juni
Slut:
11. juni
Hjemmeside:
https://www.state-of-denmark.com/virtual-career-fair-companies
Scroll til toppen