Danmark skal omstille den tunge transport til grøn energi! 

De danske havne er det ideelle sted at kickstarte den grønne omstilling af godstransporten - blandt andet med Power-to-X teknologi. Læs vores to rapporter, "Grønne Erhvervshavne 2020" og "En grøn havnestrategi for Power-to-X" her!

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Webinar om PortInsights – den europæiske godsdatabase

22. juni kl. 10:00 - 11:30

Den 22. juni 2021 kl. 10.00-11.30 afholdes der webinar om PortInsights på Teams. Port Insights er ESPOs godsdatabase med 87 deltagende europæiske havne. På webinaret vil I blive introduceret til hvad Port Insights er og hvordan man bruger databasen. Databasen indsamler gods- og passagertal og dækker 72 pct. af de samlede godsmængder der går via havnene i EU. Alle danske havne med årlig godsomsætning over 1 mio. ton deltager i databasen pba. data fra Danmarks Statistik, som Danske Havne indsender hvert kvartal. Databasen indeholder data fra 1. kvartal 2017 og frem.

 

Anne-Rieke Stuhlmann, senior policy advisor i ESPO og sekretær for ESPOs statistikkomite, vil præsentere databasen og et eksempel på en analyse pba. tal fra databasen (oplægget holdes på engelsk).

 

Efterfølgende viser Jens Hauge Lehmann, juniorkonsulent ved Danske Havne hvordan man laver forskellige dataudtræk i databasen. Hvis man ikke allerede har login, anbefales det at kontakte Anne-Rieke Stuhlmann (Anne.Stuhlmann@espo.be) forud for mødet for at få et login.

 

For tilmelding send en mail til efn@danskehavne.dk

 

Kun deltagere fra havne med mere end 1 mio. ton gods har adgang til webinaret.

 

 

Program:

10.00-10.05     Velkomst

v/ Eva Fiil Nielsen, erhvervspolitisk konsulent i Danske Havne

 

10.05-10.45     What is PortInsights and how does a PortInsights report look?

v/ Anne Stuhlmann, Senior Policy Advisor i ESPO

 

10.45-10.55     Pause

 

10.55-11.30     Guide til dataudtræk i PortInsights

v/ Jens Hauge Lehmann, juniorkonsulent i Danske Havne.

Detaljer

Dato:
22. juni
Tidspunkt:
10:00 - 11:30

Sted

Virtuelt
Scroll til toppen