De danske erhvervshavne 2020 tror på grøn omstilling og sætter handling bag!

Læs vores nye rapport om en branche i udvikling

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Webinar om udarbejdelse af udbudsdokumenter

25. august kl. 10:00 - 11:00

Danske Havne og Kammeradvokaten inviterer til et kort webinar med fokus på udarbejdelse af dokumenter til alle typer udbud.

Webinaret afholdes den 25. august 2020 kl. 10-11 på Teams.

På webinaret præsenterer Kammeradvokaten Docufy. På Docufy.dk genererer du som bruger selv juridiske dokumenter ved hjælp af et lettilgængeligt online-spørgeskema. Du guides effektivt igennem skemaet og præsenteres kun for relevante spørgsmål afhængigt af de valg, du træffer undervejs. Sættes der kryds ét sted, kan du være sikker på, at der er taget højde for dette i resten af dokumentpakken, og at dine valg afspejles konsekvent. Resultatet er ensartede juridiske dokumenter af høj kvalitet. Samtidig er man sikret opdatering af dokumenterne ift. gældende lovgivning og seneste retspraksis. Docufy omfatter en lang række forskellige retsområder, hvoraf de, der er relevante, og som vi vil præsentere for jer, er Udbudsret (herunder kontrakter) og en kort gennemgang af Ansættelsesret.

For tilmelding send en mail til erhvervspolitisk konsulent Eva Fiil Nielsen, efn@danskehavne.dk, senest den 21. august. 2020.

Detaljer

Dato:
25. august
Tidspunkt:
10:00 - 11:00

Sted

Teams
Scroll til toppen