Danmark skal omstille den tunge transport til grøn energi! 

De danske havne er det ideelle sted at kickstarte den grønne omstilling af godstransporten - blandt andet med Power-to-X teknologi. Læs vores to rapporter, "Grønne Erhvervshavne 2020" og "En grøn havnestrategi for Power-to-X" her!

Indlæser Begivenheder

Kommende Begivenheder

Begivenheder Search and Views Navigation

august 2021

Internt: Møde i KommunikationsForum

25. august kl. 10:00 - 15:00

Danmark er genåbnet. Vi håber, det holder denne gang. Netværket KommunikationsForum genåbnes ligesom resten af Danmark, og derfor afholdes der møde onsdag den 25. august 2021. Der bliver bl.a. drøftet valget til kommuner og regioner i november og hvilken rolle havnene kan spille. Der vil desuden blive drøftet branding af havnene, både som de enkelte havne og som branche.

Læs mere »

september 2021

Internt: Bestyrelsesmøde i Danske Havne

8. september

Den 8. september 2021 afholdes der bestyrelsesmøde i Danske Havne.

Læs mere »

Konference om landstrøm til skibe

17. september kl. 9:00 - 17:00
Christiansborg, Christiansborg
København K, 1240

Miljøministeriet, Danske Maritime og Danske Havne afholder en fælles konference om landstrøm den 17. september på Christiansborg. På konference vil både havne, producenter og forskere fortælle om erfaringer og viden om landstrømsanlæg, herunder Aarhus Havn.  Der udover vil der være oplæg om landstrøm fra politikere fra både regeringen, EU, folketinget og Københavns Kommune og en paneldebat, hvor deltagerne drøfter mulighederne her og nu, på kort sig og på den lange bane.  Arrangementet har et højt fagligt niveau og varer otte…

Læs mere »

april 2022

Årsmøde & Havnekonference 2022

25. april 2022 - 26. april 2022

Danske Havne holder årsmøde og Havnekonference den 25. og 26. april 2022 i Musikkens hus i Aalborg. Her inviterer vi alle havne, politiske aktører, samarbejdsparter og aktører i godstransportkæden til et par aktive konferencedage, hvor alle får mulighed for at bidrage til at fremme udviklingen af de danske erhvervshavne og finde gode løsninger på interessante dilemmaer.

Læs mere »
+ Eksporter begivenheder
Scroll til toppen