De danske erhvervshavne 2020 tror på grøn omstilling og sætter handling bag!

Læs vores nye rapport om en branche i udvikling

Danske Havne er en aktiv deltager i Folkemødet

Politikere deltager primært på Folkemødet for at styrke deres netværk. De bruger det meste af tiden på at tale med organisationer og virksomheder. Størstedelen af folketingsmedlemmerne deltager, hvorfor festivalen er en vigtig politisk prioritet i kalenderen på Christiansborg.

Politikerne bruger tiden på relevante organisationer og virksomheder, og Danske Havne er til stede under Folkemødet for at give inspiration til politikudviklingen.

Formålet med Danske Havnes deltagelse i Folkemødet er:

  1. at synliggøre og udbygge den politiske interesse for Danske Havne,
  2. at markere Danske Havne og Det Blå Danmark i samarbejde med Danske Maritime og Danske Rederier som en afgørende dansk styrkeposition indenfor vækst og beskæftigelse,
  3. at netværke og facilitere møder med relevante samarbejdspartnere, politikere og medier.

Folkemødet 2018
Ved folkemødet 2018 var Danske Havne vært for 13 arrangementer i samarbejde med Danske Maritime og Danske Rederier. Det Blå Danmark kunne bl.a. byde velkommen til  Folkemøde-debutant H.K.H. Prins Joachim, der deltog i en samtale om blå vækst og verdensmålene.

Danske Havnes direktør, Tine Kirk Pedersen, deltog også som oplægsholder på Dansk Industri og COWIs debat om Infrastruktur – en Masterplan. Tine Kirk fremhævede blandt andet, behovet for at tænke de blå motorveje med i den samlede plan.

Godt netværk, fagligt klogere og musikalsk beriget, ser Danske Havne frem til de mange gode møder, der kom i stand på baggrund af indsatsen på Folkemødet – og ikke mindst næste års Folkemøde.

Læs mere om Danske Havne aktiviteter under Folkemødet 2018

For yderligere oplysning kontakt Danske Havnes sekretariat

Scroll til toppen