Danmark skal omstille den tunge transport til grøn energi! 

De danske havne er det ideelle sted at kickstarte den grønne omstilling af godstransporten - blandt andet med Power-to-X teknologi. Læs vores to rapporter, "Grønne Erhvervshavne 2020" og "En grøn havnestrategi for Power-to-X" her!

Mød de danske erhvervshavne:

Bliv udstiller på Havnekonference 2018

 

Danske Havne holder havnekonference og generalforsamling hvert andet år. Næste gang er den 10-11. april 2018 i Esbjerg.

Og netop Esbjergs udvikling fra fiskerihavn til off shore-energihavn illustrerer på glimrende vis den transformation, som de danske havne har stået i spidsen for i de seneste årtier – en udvikling som efter alt at dømme vil accelerere de kommende år. Netop emnet ”Port Transformation” er derfor valgt som samlende overskrift for Havnekonferencen 2018.

Se programmet for konferencen på Danske Havnes webside her.

Målgruppen for Havnekonferencen 2018 er havnenes ledende medarbejdere, havnebestyrelsesmedlemmer, havnenes samarbejdsparter, repræsentanter for de store europæiske havne, og forskere for internationale universiteter samt alle i indland og udland, der interesserer sig for udviklingen i sektoren. Det giver god mulighed for at eksponere din virksomhed for beslutningstagerne.

I forbindelse med plenumsalen er der mulighed for at opstille stande i foyeren. Her passerer alle deltagerne forbi, her holdes pauserne, her drikkes kaffen og velkomstdrinks i forbindelse med middagen tirsdag aften. Der er derfor rigtig god mulighed for at blive set og komme i dialog med deltagerne.

Praktisk information

Hvor: Musikhuset Esbjerg, Havnegade 18, 6700 Esbjerg

Hvornår

Havnekonferencen finder sted på konferencestedet fra tirsdag den 10. april 2018 kl. 12.00 (rundvisning på Esbjerg Havn kl. 10.00-12.00). Opsætning kan finde sted fra kl. 07.30 den 10. april 2018. Konferencen slutter kl. 13.00 onsdag den 11. april 2018. Nedtagning skal være sket kl. 16.00 onsdag den 11. april 2018.

Bestilling af stand og udstillere

Ved tilmelding til havnekonferencen, er det muligt at bestille en standplads. Den person der er angivet som deltager, vil fremgå på deltagerlisten for konferencen.

Hvis mere end en person bemander standen, skal de øvrige udstillere tilmeldes som almindelige konferencedeltagere her. Overnatning er ikke inkluderet i konferenceprisen, men kan bookes med rabat under henvisning til konferencen – mere information herom findes her.

Alle pauser holdes i foyeren. Udstillerne anbefales da at have bemandede stande. Resten af tiden er udstillerne naturligvis meget velkomne til at deltage i konferenceprogrammet.

Afbestilling af standeplads skal ske senest 10.03.2018, herefter er bestillingen bindende og faktureres.

Type

Alle standpladser er 3 meter i bredden og 2 meter i dybden. Det er muligt at leje mere end 1 stand. Der er et begrænset antal stande.

Standen vil blive placeret i foyerområdet ud fra denne type vejledende opstilling (link til oversigt). Opstillingen er vejledende, det er derfor ikke muligt at booke specifikke standpladser ud fra de angivne numre.

For at danne dig et indtryk af området, se her

Gangarealer skal friholdes. Skilte, roll-up etc. må ikke opstilles uden for det lejede areal.

Hvis man har ønske om at udstille større genstande udenfor standens areal, bedes man kontakte Danske Havne.

Udstyr

Udstillerne bedes selv medbringe alt materiale og udstyr. Der vil dog som udgangspunkt være et cafebord eller konferencebord, strøm og internet til rådighed i hver stand. Der vil være mulighed for opsætning af posters og roll-up etc.

Hvis du har brug for andet, kan Julie Mørk Pedersen, Musikhuset Esbjerg, kontaktes via jmp@mhe.dk eller på tlf. 76 10 90 37.

Pris

Ved tilmelding af deltager til havnekonferencen og angivelse af ønske om standplads, vil den samlede pris for en deltager og standplads være 9.990 kr. ex. moms.

Virksomhedspræsentation til udstillerliste

Udstillere bedes komme med en kort skriftlig præsentation af virksomheden (maks. 150 ord) samt logo. Præsentationen vil komme med på udstillerlisten, der vedlægges konferencematerialet. Præsentationen afleveres i elektronisk form til Eva Fiil Nielsen, efn@danskehavne.dk senest fredag den 16. marts 2018.

Kontaktinformation

Er der spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Eva Fiil Nielsen, mail efn@danskehavne.dk eller mobil 61 71 07 06.


Find mere information om Havnekonferencen her

Find programmet for Havnekonferencen her

Find mere information om hotelbooking her

Tilmelding til Havnekonferencen 2018 sker her

Scroll til toppen